de testkaravaan

de testkaravaan

duurzaam vervoermiddel

Heb je zin om eens comfortabel naar het werk te zoeven op een elektrische fiets of speed pedelec? Willen jij en je kinderen dolgraag eens de elektrische bakfiets of de elektrische familietandem uitproberen op weg naar school en werk?

Lithobeton neemt namelijk deel aan de nieuwe woon-werkcampagne “de testkaravaan komt eraan!”, een initiatief van de Provincie West-Vlaanderen. Hierbij krijg je als personeelslid de mogelijkheid om gedurende 2 weken een duurzaam vervoermiddel gratis uit te testen voor je rit naar het werk.

De testkaravaan zal in onze organisatie halt houden van donderdag 10 september tot en met vrijdag 25 september. De fietsen worden vooraf ter plaatse op je werkplek geleverd en terug opgehaald.

Kom je al te voet, met de fiets, met het openbaar vervoer of al carpoolend naar het werk en wil je geen vervoermiddel uittesten, schrijf je dan ook zeker in voor “de testkaravaan”, want alle deelnemers maken kans op een prijs uit de prijzenpot met heel wat toffe prijzen!

Inschrijven kan vanaf vandaag t.e.m. woensdag 17 juni. Je kan je online inschrijven via www.testkaravaan.be (waar je bovendien alle informatie over de campagne vindt). Voor verdere info kan je bij de campagneverantwoordelijke Marc Mus terecht.